Dilojt traži partnera za Jat

Bez autora
Mar 03 2011

Ministarstvo za infrastrukturu potpisaće sutra ugovor sa kompanijom Dilojt koja je na tenderu izabrana za savetnika u procesu transformacije "Jat ervejza". Dilojt je izabran kao najpovoljniji ponuđač za usluge stručnog menadžmentskog konsaltinga i pružiće stručnu pomoć "u realizaciji strategije kojom su utvrdjene polazne osnove za formiranje novog privrednog društva za obavljanje javnog prevoza u vazdušnom saobraćaju". Vlada Srbije je na sednici 16. aprila prošle godine usvojila zaključak o osnivanju nove aviokompanije, pošto su Radna grupa za poslovnu konsolidaciju "Jat ervejza" i menadžment te kompanije konstatovali da ona nije u stanju da posluje profitabilno.

Dilojt traži partnera za JatMinistarstvo za infrastrukturu potpisaće sutra ugovor sa kompanijom Dilojt koja je na tenderu izabrana za savetnika u procesu transformacije "Jat ervejza".

Dilojt je izabran kao najpovoljniji ponuđač za usluge stručnog menadžmentskog konsaltinga i pružiće stručnu pomoć "u realizaciji strategije kojom su utvrdjene polazne osnove za formiranje novog privrednog društva za obavljanje javnog prevoza u vazdušnom saobraćaju".

Vlada Srbije je na sednici 16. aprila prošle godine usvojila zaključak o osnivanju nove aviokompanije, pošto su Radna grupa za poslovnu konsolidaciju "Jat ervejza" i menadžment te kompanije konstatovali da ona nije u stanju da posluje profitabilno.

Planirano je da se osnuje nova aviokompanija koja treba da preuzme ulogu nacionalnog avioprevoznika u strateškom partnerstvu sa nekom uspešnom stranom kompanijom, a najveće interesovanje je do sada pokazala turska kompanija "Turkiš erlajnz".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik